ANKARA / KEÇİÖREN - Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi

Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi

Adres
FARABİ ANADOLU LİSESİ B BLOK BİNASI .....AYVALI MAH. SOYLU SOKAK NO17/B Serkan AYDIN ,Okul Müdürü 05057653740
Vizyon
Bireysel farklılıkları avantaja çeviren; hayata hazır, düşünen, üreten, hedeflerine emin adımlarla ilerleyen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Bilgiye ulaşma, kavrama, uygulama, analiz, sentez ve değerlendirme süreçlerinde kılavuzluk etmek; düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; tüm alanlarda pozitif gelişime imkan veren sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM ÖĞLE GRUBU 14:10-20:00 ( FARABİ LİSESİ B BLOK)
Saatler
Ders Başlama Saati: 14:10 Ders Bitiş Saati: 20:00 (Dersler 80 dk -blok şeklinde işlenmektedir)
Ulaşım
Dolmuş ve otobüslerle Ulus ve Kızılay güzergahlarına doğrudan ulaşım sağlanmaktadır.277-278-279
2023-2024 yılı için okul servimizi şimşek turizm yapacaktır.
Yerleşim Yeri
AYVALI MAHALLESİ SEVAL CADDESİ SOYLU SOKAK NO:17 (FARABİ LİSESİ DERSLİK BİNASI B BLOK)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Belli Merkezlere Mesafesi: Kızılay Millî İrade Meydanı´na 8,2 Km. Ulus´a 6,3 Km. Keçiören Kaymakamlık Binasına 4,5